12 september 2023

Kondektor och W.O.R.X går samman och blir regionens största privata aktör

Nu går W.O.R.X och Kondektor ihop och siktar på att bli den mest moderna och tillgängliga leverantören av yrkeskläder i branschen.

Tillsammans kommer vi erbjuda en oöverträffad service, tillgänglighet och närhet till våra kunder, med butiker från Ängelholm i norr till Malmö i söder. Planen är att fortsätta utveckla kunderbjudandet och växa geografiskt såväl som digitalt.

Ökad tillgänglighet och närhet

Många av kunderna har verksamhet över en större geografi. Tillsammans ökar vi kraftigt tillgängligheten för våra kunder och förbättrar alltifrån service till leveranstid och miljönytta, säger Henrik Dahlberg, Kondektor.

Visionen är att bli yrkesproffsens ledande partner, med marknadens främsta service, sortiment och närhet, oavsett var kunderna arbetar, berättar Erik Ramneskog.

Ännu återstår en del innan hopslagningen är färdigställd. Men redan nu kommer vi börja marknadsföra oss gemensamt, och synergierna får kunderna ta del av omedelbart.

Satsar på att ständigt utveckla kunderbjudandet
En del i att utveckla erbjudandet är också att tillhandahålla expertrådgivning och ett välutvecklat sortiment inom personlig skyddsutrustning (PSU). Redan nu har vi anställt en specialistkompetens inom området så att våra kunder kan få ännu bättre service och vägledning inom PSU.

Efter hopslagningen är vi nu en privatägd aktör med ca 30 medarbetare och en omsättning på 120 miljoner kronor. Tillsammans har vi ännu bättre möjligheter att fortsätta utveckla erbjudandet till nytta för våra kunder.

För mer information:

Henrik Dahlberg
VD, Kondektor AB
T: 0703-96 72 80
E: henrik@kondektor.se

Erik Ramneskog
VD, Wind or Rain Xtratech AB
T: 0766-07 10 10
E: erik@worx.nu